RTV GO! start met nieuw radioprogramma: het Info Café. Lees hier meer

James Cottriall te gast in Echt Erik én zijn single nieuwe GO! schijf

James Cottriall te gast in Echt Erik én zijn single nieuwe GO! schijf - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 12 mei 2018, categorie Nieuws

Komende zondag 13 mei maakt de in LA wonende Engelsman James Cottriall tijdens ons programma Echt Erik zijn opwachting in de studio’s van RTV GO!! Reden om zijn laatste single eens goed onder de aandacht te brengen; Here for You wordt de nieuwe GO!-schijf.

Geboren in dezelfde stad als William Shakespeare, namelijk Stratford upon Avon, voelde James altijd een band met mooie poëzie. In zijn geboorteplaats zette hij zijn eerste lyrics op papier en leerde hij gitaarspelen. Zijn universele studie Duits bracht James naar Wenen waar zijn leven een drastische wending nam. Terwijl hij zich door zijn studie heen musiceerde in de straten van Oostenrijk kreeg hij de mogelijkheid om zijn debuut single Unbreakable op te nemen. Het werd een hit die zeker 6 maanden in de hitlijsten bleef hangen.

Sinds die tijd deelde James het podium met sterren als Justin Bieber, Bryan Adams, Take That, Train, Jason Mraz en veel meer. Hij speelde meer dan 700 shows in 15 landen. 10 van zijn songs bleken Top 40 materiaal te zijn.

Adverteerders

Met dank aan:

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Stichting Groningen 1 - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt