RTV GO! start met nieuw radioprogramma: het Info Café. Lees hier meer

Rozenfestival zoekt standhouders voor onderdeel groenmarkt

Rozenfestival zoekt standhouders voor onderdeel groenmarkt - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt

Gepubliceerd op: 5 maart 2018, categorie Nieuws

Op 7 en 8 juli vindt wederom het Rozenfestival plaats in het Rosarium van Winschoten. Net als in 2017 bestaat het festival uit een vijftal onderdelen. Naast de traditionele groenmarkt is er ook aankomende zomer weer een muziekpodium, foodplein, kinderplein en cultuurplein. De organisatie is voor het onderdeel groenmarkt op zoek naar standhouders.

Inschrijven
Het streven is om ook in 2018 weer rond de 70 standhouders te plaatsen. Daarmee is het rosarium volledig gevuld met stands gerelateerd aan de tuin en groen. Planten, tuinmeubelen, tuindecoratie, tuinarchitecten, alles wat er te bedenken valt binnen het thema groen is in dat weekend te vinden in Winschoten. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich nog aanmelden. Informatie over het standgeld en algemene informatie over de markt is te verkrijgen door een e-mail te sturen aan info@marketingoldambt.nl. Vol is vol!

Succes
In 2017 was de eerste editie van het festival een groot succes. Naar schatting tussen de 8.000 en 10.000 bezoekers vonden hun weg naar het Rosarium en genoten van de gemoedelijke sfeer, de mooie muziek, het heerlijke eten, de prachtige voordrachten door dichters en het zeer uitgebreide kinderplein. Zowel standhouders als bezoekers keerden na afloop tevreden huiswaarts.

Adverteerders

Met dank aan:

Leader Oost-Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Hoogma Webdesign, Beerta - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Programma Landelijk Gebied Groningen - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling - RTV GO! Omroep Gemeente Oldambt